Jumaat, 2 September 2011

MISTERI ALAM GHAIB

      Tahukah  anda  di dalam bumi ini  bukan  sahaja  manusia  dan  haiwan  sahaja  yang  tinggal  disini  mahal  dihuni  olah  makhluk  ghaib yang  dinamakan  syaitan  laknatullah . Alam  di  antara manusia dan syaitan  adalah  sangat berdekatan  malah saling bertindih hanya  yang  berbeza  di  antara  manusia  dan  syaitan  adalah  (DIMENSI  YANG  BERBEZA)  sesuatu  tempat  yang  telah  ditinggal  tu  atau  di  tempat  yang  belum  di kunjungi  olah  manusia  boleh  di kata  tempat  duduknya  jin-jin atau  mungkin  perkampungan


    Oleh  sebab  tu  janganlah  kita  melakukan  sebarang  yang  dapat  menganggu  makhluk  tersebut daripada  mengancap diri  sendiri , takut nanti  perlakuan  kita  akan terganggu  ketenteraman  jin dan  menjadikan  ia  marah. bahawanya  kita  tahu  manusia  tidak  dapat  melihat  jin tapi manusia  mudah tertipu  dengan  godaan  syaitan seharusnya  manusia  harus  tahu  bahawa  syaitan  akan  menghancurkan  anak - anak  adam  agar  ikut  kearahnya .


Menurut  kejadian , jin  merupakan  makhluk perkasa   yang  oleh  menunduk  atau  mengalahkan  manusia  namun  jin  tidak  mempunyai ruang untuk  menyambar manusia kerana ALLAH s.w.t menjadikan bagi manusia yang sentiasa mengingati allah . malaikat-malaikat penjaga yang lebih gagah daripada JIN. Dan dengan ini manusia dapat mengalahkan JIN dengan mudah. Kiranya tiadalah pemeliharaan Allah kepada manusia, nescaya binasa dan musnah mereka semuanya.


Sesungguhnya tubuh JIN dan manusia itu terbina daripada bahan-bahan yang boleh musnah, maka terjadinya kematian dan kemusnahan itu sama-sama dialami oleh dua makhluk ini.

Buer adalah Presiden Syaitan. Ia dipanggil oleh Tukang Sihir
 bila mereka mahu belajar falsafah serta logik atau mahu mengubati penyakit dengan menggunakan Herba Ajaib. Tetapi ia hanya boleh
dipanggil di waktu tertentu sahaja dan akan menjelma dalam bentuk
‘TAPAK SULAIMAN’ atau "Singa Berkaki Lima"


Petikan Dari Buku "Jelajahi Alam JIN"

Tahukah ANDA
?Mereka yang dapat melihat JIN/syaitan dalam  penyemarannya dikatakan mata hitamnya (manusia) seperti berbentuk PIRAMID.


Bagi memastikan sama ada manusia sebenar atau makhluk halus yang menjelma sebagai manusia, maka ambil segenggam tanahdan gosokkan di lengannya. Kalau ia manusia sebenar maka tanah yang digosokkan tadi akan melekat dikulitnya.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan